Gijs spelend met Lego®
Gijs spelend met Lego® Yvon Hoogendijk

Lego® bouwwedstrijd ‘bouw je eigen monument’

19 maart 2020 om 16:45 Evenementen Deel je nieuws

Start met bouwen en laat je fantasie de vrije loop! Open monumentendag Bunnik organiseert vanaf vandaag een bouwwedstrijd voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Hoe werkt het
Bouw een groots, kleurig, fantasierijk of gek monument van je eigen Lego®-stenen. Het mag een kerk, kasteel, boerderij, toren e.d. zijn, als het maar op een monument lijkt. Meet het bouwwerk op en maak er foto’s en/of video’s van. Stuur deze informatie met jouw gegevens op naar omdbunnik@gmail.com.

Een deskundige jury bekijkt alle inzendingen en maakt tijdens Open Monumentendag op zaterdag 12 september 2020 de winnaars bekend van het mooiste, gekste en grootste monument. De prijzen zijn uiteraard prachtige lego®-bouwdozen uit de serie ‘architectuur’.

Barbarakerk Bunnik
Als het je lukt jouw bouwwerk te behouden of te herbouwen, dan kun je het ook op 12 september in de Barbarakerk in Bunnik laten zien aan de bezoekers. Lukt dat niet? Geen probleem, dan hangen wij de foto’s op of laten wij jouw video zien. In de kerk zijn op deze dag ook de andere ingezonden Lego®-monumenten te bewonderen, kun je nieuwe ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen. Kom vooral even langs!

Flatgebouw van Lego®
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie