Afbeelding
Castelijn en Beerens

De Castelijn & Beerens producten van 2020

19 maart 2020 om 17:13 Overig

Speciaal voor de lezers van Bunnik Nieuws heb ik de musthaves van Castelijn & Beerens op een rijtje gezet, van laptoptas tot portemonnee.

Castelijn & Beerens Lauren Backpack 13.3 Inch
Deze trendy rugzak maakt jouw look compleet. De rugzak biedt ruimte voor een 13,3 inch laptop en is voorzien van een uitneembare laptop sleeve. Naast het laptopvak heeft de tas ook nog twee extra vakken voor persoonlijke eigendommen. De tas is gemaakt van hoogwaardig Italiaans runderleer uit Toscane. De rugzak is 33 x 35,5 x 14 cm groot. De tas is verkrijgbaar in het beige, zwart en dark military. Klik hier om de Castelijn & Beerens Lauren Backpack 13,3 inch te bekijken.

Castelijn & Beerens Ladies Wallet
De Ladies Wallet van Castelijn en Beerens is een leren portemonnee van uitstekende kwaliteit. De stijlvolle portemonnee heeft gunmetal-kleurige hardware en is verkrijgbaar in het zwart en bruin. De portemonnee biedt ruimte voor zes pasjes en heeft twee steekvakken voor briefgeld. Ook berg je muntgeld gemakkelijk op in één van de twee ritsvakjes. De portemonnee heeft een grootte van 17 x 9 x 2,5 cm.

Castelijn & Beerens Vivo Laptopbag 13,3 inch
Deze chique laptop is ideaal voor alle zakelijke gelegenheden. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft zilverkleurige hardware. Het hoofdvak sluit via een gespsluiting aan de voorzijde. De vivo laptopbag heeft een gewatteerd 13,3 inch laptopvak, hierdoor is je laptop beschermd tegen krassen en deuken. De tas biedt ook ruimte voor extra spullen en papieren. Het speciale RFID-ritsvak beschermt je persoonlijke eigendommen. Bij de tas wordt ook een afneembare schouderband geleverd. De tas is verkrijgbaar in het cognac, mokka en zwart, de tas is 40 x 32 x 12 cm groot.

Castelijn & Beerens Verona Bag Weekender
De verona bag weekender van Castelijn & Beerens is een stijlvolle reistas gemaakt van leer. De tas is voorzien van een RFID-ritsvak, deze beschermt jouw bankpassen en paspoort tegen diefstal en skimmen. De weekender tas heeft één groot hoofdvak met twee kleinere vakjes met ritssluiting. De weekender wordt geleverd met een afneembare schouderband en een trolleyband. De tas is verkrijgbaar in het cognac, mokka en zwart, de tas is 53 x 29 x 57 cm groot. Klik hier om de Verona bag weekender te bekijken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie