De kerkdienst van 15 maart gaat wel door, ook online, het zaterdagmiddagconcert van 14 maart en de lezing over 200 jaar Witte Kerkje van 18 maart zijn nu afgelast.
De kerkdienst van 15 maart gaat wel door, ook online, het zaterdagmiddagconcert van 14 maart en de lezing over 200 jaar Witte Kerkje van 18 maart zijn nu afgelast. Johanna Muis

Afgelaste activiteiten Witte Kerkje van Odijk - kerkdienst ook online te beluisteren

13 maart 2020 om 11:31 Maatschappelijk Deel je nieuws

Het jubileumconcert van zaterdagmiddag 14 maart en de lezing '200 jaar Witte Kerkje' van woensdagavond 18 maart gaan helaas niet door vanwege de Corona-virus maatregelen. Voor deze activiteiten wordt een andere datum gezocht.

Kerkdienst gaat wel door - of luister online

De kerkdienst van zondag 15 maart, aanvang 10.00, gaat wel door. Juist in deze verwarrende tijd vinden we het belangrijk om een plaats te bieden voor bezinning en ontmoeting.

Voor gemeenteleden met verkoudheidsklachten en voor mensen die zich rekenen tot een risicogroep is de kerkdienst te beluisteren via de website www.kerkdienstgemist.nl, zie ook homepage www.pknodijk.nl.

Het spreekt vanzelf dat, conform richtlijnen van de overheid en de landelijke kerk, extra maatregelen genomen worden. Zo komt het koffie drinken na afloop van de dienst te vervallen en zal er extra ruimte zijn tussen de rijen stoelen. Er worden geen handen geschud. De collecte zal niet tijdens de dienst plaatsvinden, maar bij de uitgang.

Kleinschalige activiteiten zoals jeugdkerk, catechese en club gaan voorlopig door.

Ook de Stiltewandeling van zondag 22 maart gaat door.
De meest actuele berichtgeving vindt u op www.pknodijk.nl.

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie