Het pand van Autoservice Goes in Bunnik.
Het pand van Autoservice Goes in Bunnik. ..

Goes: veel meer ruimte voor occasions

12 maart 2020 om 09:40 Etalage

Autoservice Goes heeft wel wat te vieren dit jaar. In augustus viert de dorpsgarage haar 20-jarig jubileum en deze maand opent de derde locatie, Goes Occasions de deuren, aan de Provincialeweg, ter hoogte van landgoed Rhijnauwen.

Karin Tim-Mijland

Autoservice Goes begon ooit als eenmanszaak en heeft nu achttien medewerkers. Het is een universeel autobedrijf dat een begrip is in de regio en gespecialiseerd is in bijna alle merken.

Zowel particuliere klanten als leaseautorijders kunnen hier terecht. Eigenaar Piet-Jan Goes: ,,Alles wat met auto's te maken heeft, kunnen we regelen." Het hoofdbedrijf staat aan de Groeneweg in Bunnik en op de Meent in Odijk heeft Goes een werkplaats.

OCCASIONS Dit autobedrijf koopt en verkoopt ook occasions. Nu nog vanuit het hoofdbedrijf, maar volgende maand vanaf een andere locatie in Rhijnauwen in Bunnik. In januari heeft Autoservice Goes daar het bedrijfspand en woonhuis overgenomen van Auto Bildt, om er occasions te gaan verkopen. De naam van het nieuwe filiaal is Goes Occasions, in maart wordt het geopend.

Bij Goes Occasions heeft de klant keuze uit 100-150 occasions. Als het gewenste model er niet bij staat, kan hij of zij daarvoor een aanvraag indienen bij Martin Goes of Wouter Rodenhuis. Vervolgens gaan zij op zoek naar een occasion die aan de wensen voldoet.
ANWB Autoservice Goes is een partnerbedrijf van de ANWB. After sales manager Remco Elders: ,,Als de ANWB het te druk heeft, dan wordt een partnerbedrijf opgeroepen om pechgevallen onderweg te helpen. Het is dus niet zo dat mensen ons kunnen bellen als ze hulp van de ANWB nodig hebben." De ANWB stelt extra eisen aan de partnerbedrijven en de monteurs. Zij moeten bijvoorbeeld ook geschoold zijn in elektrische auto's en EHBO. Goes repareert ook de bedrijfsauto's van de ANWB.

GESCHIEDENIS Piet-Jan en Remco kennen elkaar al vanaf hun 18e. Piet-Jan: ,,We kennen elkaar al van de tijd dat we samen aan brommers sleutelden." In het verleden werkten ze ook beiden bij hetzelfde autobedrijf, totdat Piet-Jan Autoservice Goes oprichtte, vier jaar later kwam Remco hier ook werken. Remco: ,,Ik heb nog steeds het gevoel dat het een dorpsgarage is, mensen moeten zich welkom voelen, het is laagdrempelig." Piet-Jan vult aan: ,,Mensen zijn hier geen nummer, negen van de tien klanten kennen we. We zijn een dorpsgarage en dat willen we graag zo houden." ,,Daarom lopen we ook niet in pak, maar dragen we gewoon een spijkerbroek," zegt Remco.

www.autoservicegoes.nl
T: 030-6564672

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie