Pubquiz Lions Club Bunnik nu al een groot succes

11 maart 2020 om 21:11 Maatschappelijk Deel je nieuws

De Lions Club Bunnik organiseert ook dit jaar weer de enige echte Bunnikse Pubquiz. Teams van 4 personen beantwoorden vragen over uiteenlopende onderwerpen om geld  bijeen brengen voor Free a Girl. Deze stichting zet zich in wereldwijd om minderjarige meisjes uit de prostitutie te bevrijden. Dat is waar dit jaar de opbrengst van deze Pubquiz in zijn geheel naar toe gaat.

 Het is de derde keer dat de Lions een Pubquiz organiseert. Het festijn vindt plaats op zaterdag 28 maart vanaf 20.00 uur in de kantine van voetbalvereniging Bunnik ’73. De deelnemende teams beantwoorden vragen over onderwerpen als, cultuur, aardrijkskunde, sport, eten& drinken en muziek. Er zijn veel mooie prijzen, en de winnaars worden beloond met een hoofdprijs en daarnaast is voor hen natuurlijk eeuwige roem weggelegd.

Nu al een succes

Zo’n 35 teams hebben zich al opgegeven voor deze avond die muzikaal zal worden omlijst met live muziek door de Puff Daddies. Daarmee is de avond nu al een groot succes.

Free a Girl bevrijdt wereldwijd minderjarige meisjes uit de prostitutie. De afgelopen 11 jaar hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van ruim 4.500 meisjes in 7 landen. Naast de bevrijdingen wordt er keihard gewerkt aan preventie, rehabilitatie en de re-integratie van deze meisjes.

Meedoen?

Voor dit jaar zit de Pubquiz afgeladen vol. Wil je op de hoogte blijven van de datum van de volgende enige echte Bunnikse Pubquiz? Dat kan! Laat je contact gegevens achter via bunnik@lions.nl. En je ontvangt de informatie, zodra de datum van de volgende Pubquiz bekend is.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie