Huiskamer van Odijk
Huiskamer van Odijk Huiskamer van Odijk

De Chauffeur van Odijk, een service van de huiskamer van Odijk

11 maart 2020 om 17:26 Maatschappelijk Deel je nieuws

ODIJK De Huiskamer van Odijk brengt dorpsgenoten samen die elkaar willen helpen. Dit mondt uit in diverse verschillende activiteiten en diensten, zoals de Eettafel, ouders- en kidscafé en de Chauffeur & Helpende Hand van Odijk. Naast diverse activiteiten biedt de HvO services, te weten de Chauffeur, de Helpende Hand, de Raadkamer en de Koppeling van Odijk. Deze diensten worden uitgevoerd door ca. 30 vrijwilligers en aangestuurd door 5 actieve, stabiele coördinatoren (ook vrijwilligers).

Zoals u vast en zeker nog wel weet, bestaat er binnen de Huiskamer van Odijk een chauffeursdienst. De laatste maanden worden we minder vaak gebeld maar wij kunnen ons niet voorstellen dat er niet meer belangstelling is. Bestaat er toch schroom om ons in te schakelen? Zijn we vergeten?

Aan de tevredenheid van de gasten en de chauffeurs kan het niet liggen, de evaluaties zijn lovend:

Mevr. E.v.A: ,,De chauffeurs van de Huiskamer zijn zo prettig: komen ruim op tijd, wachten in het ziekenhuis totdat ik klaar ben, gezellig om mee te praten over bijvoorbeeld Odijk. En het is makkelijk te regelen: één telefoontje naar het centrale nummer en zij regelen een vrijwilliger. En met deze vrijwilliger regel ik dan zelf de exacte tijd en dergelijke. Echt super. En voor de kosten hoef je het niet te laten: € 0,30 per kilometer." Dus bel gerust! Heeft u een ritje nodig van de ene naar de andere plek? De Chauffeur van Odijk staat klaar voor incidenteel en/of tijdelijk vervoer van alle Odijkers.

Neem contact op met de Huiskamer van Odijk voor de chauffeursdienst: tel. 06-20345209 of via chauffeur@huiskamervanodijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie