Afbeelding
Wannes Nimmegeers

Loop jij ook mee met OmOdijk?

11 maart 2020 om 08:00 Atletiek

ODIJK Welke Odijkenaar kent het inmiddels niet? Dit jaar vindt loopevenement OmOdijk voor de 5e keer plaats. Datum: zaterdag 6 juni.

Afstanden die gelopen kunnen worden, zijn 1 of 2 kilometer (kinderloop / duoloop), 5 en 10 km recreatieloop. De 10 kilometer bestaat uit 2 rondes van 5 km. Voor de 5 km kun je je ook in teamverband opgeven. Een team bestaat uit 4-6 lopers. Je gaat dan samen met elkaar de strijd aan. Bij de teams worden de vier snelste tijden bij elkaar opgeteld. Het team dat de snelste tijd loopt, gaat met een fraaie beker naar huis. Daag je collega's, vrienden of teamgenoten uit en meld je aan! Start en finish voor alle afstanden bij het dorpshuis van Odijk.

Heb je nog niet eerder hardgelopen of wil je je prestaties verbeteren? Dan zijn er in de gemeente Bunnik meerdere mogelijkheden om hiervoor te trainen. Dat kan bij: Hardlopen bij Rosa & Friends: rosa.gulmans@live.com of Loopgroep Bunnik: www.loopgroepbunnik.nl.
Jeugd kan zich aanmelden bij: Loopgroep Jong Odijk: servaas.grul@online.nl. Vanuit Jong Odijk worden ook met enige regelmaat clinics gegeven op basisscholen in de omgeving.

Opgeven voor het evenement op 6 juni kan via https://omodijk.nl/inschrijven/. Tot 21 mei kun je je online met korting vóórinschrijven. Daarnaast wordt er bij de voorinschrijvers ook de naam op het startnummer gedrukt. Ook op de dag zelf kun je je vanaf 13.00 uur 's middags nog inschrijven. Na 21 mei betaal je het volle tarief. Alle kosten voor deelname vind je op https://omodijk.nl/om-odijk/kosten/.

Voor de dag zelf is de organisatie ook nog op zoek naar vrijwilligers. Wil jij meehelpen om er op 6 juni een onvergetelijke dag van te maken voor alle lopers? Geef je dan op via de website www.omodijk.nl/vrijwilligers

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie