Afbeelding
Theo Scholten

Verlenging tentoonstelling ' Dress to Impress'

5 maart 2020 om 16:34 Activiteiten

BUNNIK De tentoonstelling Dress to Impress is wegens succes verlengd t/m 29 maart. In de laatste weken van de tentoonstelling zijn er daarom een aantal extra activiteiten gepland bij Pop-up Museum Oud Amelisweerd.

Op 15 maart kunnen bezoekers van Pop-up Museum Oud Amelisweerd hun favoriete outfit laten vastleggen tijdens de gratis fotoshoot. Trek je mooiste, stoere, lieve, meest gekleurde of meest bijzondere outfit aan en strike a pose! Iedereen is welkom. De foto wordt direct geprint om mee te nemen. Inloop tussen 12.00 en 16.00 uur. Locatie: zolder van Oud-Amelisweerd. Gratis bij een toegangsbewijs voor het museum. Aanmelden via info@popupmoa.nl


WORKSHOP MODE PORTFOLIO Op 25 maart kunnen aanstormende modetalenten tussen 10.30-16.00 uur hun portfolio een extra boost geven in de workshop portfolio maken. De succesvolle jonge modeontwerper Patrick Hiemstra zal zijn kennis en expertise delen door feedback en tips geven aan jonge ontwerpers. Zo wil hij ze helpen met het opbouwen van een sterk en uniek eigen portfolio. 
De workshop is inclusief lunch. Deelnemers worden verzocht om naast hun portfolio ook tekenmateriaal mee te nemen.
Locatie: zolder van Oud-Amelisweerd Er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor deelname aan de workshop (meer informatie hierover volgt binnenkort op www.popupmoa.nl).  Aanmelden via info@popupmoa.nl


WORKSHOP RESTYLEN Heb jij nog oude kleding liggen die wel een update kan gebruiken? Of wil je een eigen draai geven aan je favoriete kledingstuk? Kom dan naar de workshop restylen van kleding in Oud-Amelisweerd. Op 28 maart zullen Gerda Snippe en Anja van Heugten, beiden ervaren in het maken van exclusieve mode en theaterkleding, tussen 12.00 en 16.00 uur klaar staan om je te helpen met het verfraaien van je kleding. Er zijn diverse stoffen waaruit applicaties geknipt kunnen worden. Maar je kan natuurlijk ook zelf knopen, lintjes, etc meenemen.
Locatie: Zolder van Oud-Amelisweerd. Gratis bij een toegangsbewijs voor het museum. Aanmelden kan t/m 15 maart via info@popupmoa.nl - Vermeld hierbij je naam, leeftijd, telefoonnummer en verwachte tijd van aankomst.
www.popupmoa.nl

Pop-up Museum Oud Amelisweerd, Koningslaan 9, 3981 HD Bunnik

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie