Afbeelding
Station Driebergen-Zeist

Station Driebergen-Zeist is klaar

3 maart 2020 om 13:00 Overig

DRIEBERGEN Het station Driebergen-Zeist, waar de afgelopen 2,5 jaar hard aan is gewerkt, is klaar voor gebruik. Maandag 2 maart om 6:01 uur arriveerde de eerste trein op het nieuwe station. Alle sporen liggen er, zijn aangesloten en getest en de hekken zijn verwijderd. 

door Kuun Jenniskens

COMPLIMENTEN Op social media regent het complimenten over hoe goed er tijdens de bouwwerkzaamheden met reizigers is gecommuniceerd, en hoe beperkt de overlast is geweest. Ook over het uiteindelijke resultaat laten mensen zich meer dan positief uit.

FILES Tot de verbouwing van dit station werd besloten om een oplossing te bieden voor de ellenlange files bij de spoorwegovergang, de overvolle fietsenstallingen en een tekort aan parkeerplekken. In september 2017 werd met het project gestart. De weg gaat nu onder het spoor door, en er zijn een parkeergarage en een fietsenstalling gebouwd. De komende weken worden de laatste puntjes van dit megaproject in orde gebracht. 

FILMMIDDAG Op woensdag 4 maart van 13 uur tot 15 uur wordt in het BOUWcafé de 4e filmmiddag gehouden over de bouwwerkzaamheden. Het adres is de begane grond Stationsweg 13 Driebergen. Iedereen is van harte welkom. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie