Afbeelding
Janoazs/Pixaby

Winst voor dames VC Kromme Rijn Volleybal

1 maart 2020 om 11:58 Volleybal

ODIJK De dames in de Nevobo Competitie van volleybalvereniging VC Kromme Rijn hebben een mooie overwinning geboekt tegen een directe concurrent in de sub-top van de competitiestand. In Odijk werd GO Geldermalsen met 3–1 verslagen.

Van begin af aan waren de teams volledig aan elkaar gewaagd. Beide teams beschikken over uitstekende set-uppers zodat aanval en verdediging het verschil moesten maken. In de 1e set gaven de teams elkaar geen duimbreed toe. Met 25–23 bleef VCKR aan de goede kant van de score. In set 2 gingen de teams vrolijk verder met prachtig spel voor het vele publiek op de tribune. Ook hierin Kwam VCKR tot winst : 25–21. De 3e werd uiteindelijk de kraker van de dag. De gasten uit Geldermalsen kwamen met 22–24 op setpunt maar VCKR bleef knokken. En niet voor niets : de set werd in de verlenging alsnog met 26–24 gewonnen.

De 4e set om het bonuspunt in de ranglijst ging naar GO. Op 19–25 blies de uitstekend leidende scheidsrechter van dienst het laatste punt van de wedstrijd.

Komend weekend komt koploper NVC uit Nieuwegein naar Odijk. De wedstrijd wordt zaterdag 7 maart om 13.00 uur gespeeld in sporthal De Lindenhof. Publiek is welkom.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl.

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar secretaris@vckrommerijn.nl .