Afbeelding
Kuun Jenniskens

Wat staat er op de raadsagenda?

29 februari 2020 om 08:28 Politiek

ODIJK Op donderdag 5 maart is het vanaf 19:30 uur vergaderavond van de gemeenteraad. Met veel belangrijke onderwerpen op de agenda, zoals de aanplant van bomen en diverse bouwprojecten - maar spannend punt wordt welke knoop de gemeenteraad gaat doorhakken over de twee zonnevelden van samen 40 hectare bij Werkhoven.

door Kuun Jenniskens

OPEN HUIS Om 19:30 uur komen de kaders aan de orde voor nieuwe appartementen aan de Singel in Odijk. Om 20 uur spreken de raadsfracties over ‘Meer bomen in Bunnik’, dit als vervolg op de eerder aangehouden P21 motie Bomen in de achtertuin. In een andere zaal zijn op dat tijdstip de kosten voor het opruimen van een bom op Fort Rhijnauwen aan de orde.

RAAD De raadsvergadering start op 21 uur. De gemeenteraad debatteert over de de twee zonnevelden, wat een spannend debat gaat worden omdat CDA en De Liberalen het voorstel niet in deze vorm lijken te willen omarmen.

Vervolgens spreekt de raad over het herstelplan waar de Raad van State om heeft gevraagd op de parkeersituatie voor de nieuwbouw op Rhijnhaeghe. Ook het bestemmingsplan voor de 22 woningen aan de Weerdenburgselaan in Werkhoven ligt klaar voor een besluit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie