Afbeelding
LEADER

LEADER-festival: wat bruist er op het platteland in de provincie Utrecht?

29 februari 2020 om 08:18 Evenementen

BUNNIK Op maandagavond 9 maart vindt de eerste editie van het LEADER-festival plaats. Dit festival is bedoeld voor iedereen in de provincie Utrecht die rondloopt met een vernieuwend idee voor het platteland. ,,Heeft u een idee over het verbinden van stad en platteland, voedsel van dichtbij, recreatie op het platteland, educatie, circulaire economie of duurzame energie? Of een idee dat bijdraagt aan de verbetering van sociale contacten en de zorg voor elkaar? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een financiële bijdrage vanuit LEADER", aldus de organisatie.

Ook voor wie nieuwsgierig is naar wat er bruist en borrelt op het platteland in de provincie Utrecht, of als wie het leuk vindt om mee te denken met andere initiatieven, is van harte welkom op het LEADER-festival. Het wordt een interactieve avond met inspiratie en veel gelegenheid om tips uit te wisselen, kennis te delen en contacten te leggen.

LEADER is onderdeel van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling en ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een vitaal en levendig platteland. Het draait om ideeën van inwoners, ondernemers en organisaties uit het gebied. De LEADER-subsidie kan nog worden aangevraagd tot november 2020.


Meer informatie over LEADER en het LEADER-festival is te vinden op www.o-gen.nl/leaderfestival. Het LEADER festival vindt plaats op 9 maart in Fort Vechten, Achterdijk 12 in Bunnik en duurt van 19:30 tot 22:30 uur. Toegang is gratis, aanmelden kan via de website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie