Afbeelding
DJI

Open wervingsdag Detentiecentrum Zeist en Penitentiaire Inrichting Nieuwegein

21 februari 2020 om 13:03 Maatschappelijk

ZEIST Op zaterdag 21 maart word er, al voor de derde keer op rij, een open wervingsdag voor sollicitanten gehouden. Opnieuw trekken het Detentiecentrum Zeist en de Penitentiaire Inrichting in Nieuwegein samen op om een flink aantal nieuwe personeelsleden te werven.

Landelijk kampen penitentiaire inrichtingen en detentiecentra met problemen op het personele vlak.
Goed personeel is op dit moment niet eenvoudig te vinden. Partner ASBR BV heeft een unieke wijze van werven ontwikkeld. Er vindt een voorselectie plaats en de kandidaten worden eerst uitgenodigd om kennis maken met bedrijf en collega's, voordat ze besluiten om wel of niet te solliciteren. Dit "nieuwe werven" blijkt uiterst effectief, want het wordt inmiddels bij vele penitentiaire inrichtingen toegepast.

Op 21 maart is het dus weer zover; de geïnteresseerde kandidaten worden verwelkomd in Zeist, maken kennis met hun nieuwe, bijzondere werkomgeving en krijgen uitgebreid te horen wat het werk inhoudt. Ze proeven de sfeer tijdens een rondleiding en kunnen hun vragen stellen aan directie en collega's. Pas daarna besluiten ze of men gaat solliciteren.

Voor de maar liefst 48 openstaande vacatures kan men zich aanmelden voor de open wervingsdag via https://werkenbijdczeist.nl
 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie