Harold Valkenburg (r) tekent onder goedkeurend oog van Voorzitter Wijbe Douma het contract.
Harold Valkenburg (r) tekent onder goedkeurend oog van Voorzitter Wijbe Douma het contract. Peter Beemer

Harold Valkenburg komend seizoen nieuwe trainer SV AURORA.

17 februari 2020 om 22:51 Voetbal Deel je nieuws

Harold Valkenburg (1974) SCHERPENZEEL

Sv Aurora heeft een nieuwe hoofdtrainer, jong en ambitieus. Zelf voetbalde hij van 1995 tot 2003 in het eerste elftal van de Valleivogels te Scherpenzeel, hoofdklasse t/m 2de klasse.
Harold Valkenburg voldoet volledig aan het gestelde profiel van selectie en bestuur.

Hij zal de spelers individueel en als team beter maken.. Harold was hooftrainer bij VV Hees (derde klasse) met drie periodetitels en promotie, hoofdtrainer bij Veluwse Boys in Garderen (4de klasse), trainer van het tweede elftal Valleivogels (reserve 1ste klasse) en assistenttrainer FC Utrecht eerste jaars B- junioren. Ook was hij hoofdopleidingen/trainer coach O19 bij Blauw Geel ’55. Als trainer heeft hij veel jeugdspelers bij zijn vorige verenigingen laten debuteren in een eerste elftal

Bij Aurora wil hij een stabiele sportomgeving creëren waarbij prestatie en plezier samengaan. Plezier werkt! Als trainer heeft Harold de voorkeur om aanvallend combinatievoetbal te spelen met als basis een goed verzorgde opbouw en zo min mogelijk gebruik te maken van de lange bal.

Belangrijke elementen in het voetbal volgens Harold zijn teamspirit, inzet/strijd, discipline en spelvreugde. Als trainer acteert hij graag tussen de spelers met een gepaste afstand.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Harold met zijn kwaliteiten, ambitie, ervaring en doorzettingsvermogen zich optimaal zal inzetten voor goede voetbalresultaten en sfeer bij de selectie van sv Aurora, waarbij O19 zeker kansen krijgt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie