Afbeelding
112ProvincieUtrecht.nl

Hennepkwekerij opgerold in buitengebied Werkhoven

5 februari 2020 om 21:30 Overig

WERKHOVEN In een schuur achter een verhuurde woning in het buitengebied van Werkhoven heeft de politie op woensdag 5 februari een hennepkwekerij opgerold. De politie doet onderzoek naar mogelijke verdachten.

Aanleiding voor de inval van de politie waren meldingen van bezorgde burgers. Zo waren er geluiden dat het pand verlaten leek te zijn, behalve in de avond en/of 's nachts. Het vermoeden dat er iets vreemd was aan het pand, bleek terecht. De politie nam 198 hennepplanten in beslag. Daarnaast nam zij materialen in beslag die doen vermoeden dat een tweede ruimte van het pand ook zou worden gebruikt voor de kweek van hennep. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Na de inval is de politie bij buurtbewoners op bezoek gegaan om een toelichting te geven op de politie-inzet en hierbij werd aangegeven door de buurtbewoners dat men het vermoeden al had dat er een hennepkwekerij aanwezig was en dat men blij was met deze inval.

Het politieonderzoek gaat door. Daarom komen komt de politie graag in contact met mensen die meer weten over deze hennepkwekerij. Wie meer informatie heeft over personen of voertuigen kan 0900-8844 bellen. Anoniem melding doen kan ook via Meld Misdaad Anoniem.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie