Afbeelding
Mike Rijnders

Verlies voor volleyballers Kromme Rijn

2 februari 2020 om 19:02 Volleybal

ODIJK De dames en heren van volleybalvereniging VC Kromme Rijn hebben dapper gestreden tegen de kampioenskandidaten maar konden niet tot winst komen.

De Nevobo heren speelden in Odijk tegen de absolute koploper in de stand VV Switch uit Utrecht. De uitwedstrijd vorig jaar oktober werd dik verloren dus de mannen wisten dat er zware tegenstand te verwachten was. Dat bleek ook zo. De kalende nr. 44 van Switch was ook deze wedstrijd niet te bestrijden met block en verdediging. Ook de diagonaalspeler van de gasten was weer niet te stoppen met harde scherpe aanvalsballen. Niettemin kon het vele publiek genieten van een goede wedstrijd van VCKR want ook de thuisploeg maakte meerdere mooie punten. De setstanden 19-25 , 22-25 , 19-25 en 14-25 maken duidelijk dat allen in de 4e set géén vuist kon worden gemaakt tegen de groene brigade uit Utrecht.

De dames ontvingen in Odijk Bevoc uit Benschop waar ze 2 weken geleden de uitwedstrijd hebben gespeeld. Toen moest een 4–0 verlies worden geincasseerd. Maar de dames begonnen messcherp aan de wedstrijd wonnen de 1e set met 25-15. Vanaf set 2 kwamen bij Bevoc verse krachten binnen de lijnen en die maakten het verschil. Set 2 verloor VCKR nipt met 24-26 maar daarna bleken de Benschopse dames toch een maatje te sterk. Ze keerden huiswaarts met een 1–3 overwinning.