Rocco van Vliet en Marius Rutting
Rocco van Vliet en Marius Rutting Michel van Roshum

Rocco van Vliet en Marius Rutting de nieuwe hoofdtrainers van SV Odijk

31 januari 2020 om 19:12 Voetbal Deel je nieuws

Nadat Co Peek zijn vertrek aankondigde bij SV Odijk is het bestuur op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer. En met succes! Rocco van Vliet en Marius Rutting zijn aangesteld om aan de slag te gaan met een ‘jong’ eerste elftal van SV Odijk.

Rocco, 37  jaar en vanaf zijn 11e woonachtig in Odijk is vanaf dat moment ook begonnen met voetbal bij SV Odijk. Op zijn 17e debuteerde hij in het eerste elftal van SV Odijk. Rocco is inmiddels al jaren nauw betrokken bij de jeugdopleiding van SV Odijk. Rocco: ik hoefde niet lang na te denken om samen met de clubman Marius deze uitdaging aan te gaan. Aankomend seizoen gaan we vol enthousiasme met deze jonge spelersgroep aan de slag en hopelijk kunnen we rekenen op een hoop support!

Marius Rutting, 37 jaar en vanaf zijn 14e spelend bij SV Odijk. Marius is geen onbekende van SV Odijk. Zijn vader, Rien Rutting, was assistent hoofdtrainer en coach van het 2e elftal en jaren een actieve voetballer bij SV Odijk, waar hij twee kampioenschappen binnen haalde voor SV Odijk. Marius heeft tot zijn 24e in het eerste elftal gevoetbald samen met Rocco. Na een zware blessure moest hij helaas stoppen maar de passie voor voetbal is gebleven en de verbondenheid aan de Club SV Odijk ging niet verloren. Marius: samen met m’n vriend Rocco ga ik graag deze uitdaging aan. Prestatie en plezier in het voetbal is de verbindende factor binnen de club. De Jeugd en Senioren zijn voor mij de beste ingrediënten. Samen wil ik toewerken naar een mooi seizoen 2020/2021.

SV Odijk kan met veel trots melden dat de huidige staf rondom het eerste blijft. Begeleiders  Ronals Schippers, Jan Verbeek, Berry van Luyn en verzorgster Martine van Roshum-Kaboord zullen ook komend seizoen de hoofdtrainers bijstaan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie