Celeritas mannen verliezen in Volendam

26 januari 2020 om 23:44 Overig Deel je nieuws

Zoals werd verwacht is het voor de mannen van Celeritas een moeilijke wedstrijd geworden tegen een van de reserveteams van het handbalbolwerk Volendam. Ondanks de grote inzet van de Bunnikse ploeg en goede spel moest Celeritas op veel fronten toezien dat het op de tweede plaats staande Volendam het handbal beter beheerste. Celeritas kwam tekort in balbehandeling ook in het snelle spel van deze vrij jonge ploeg moesten zij hun meerdere erkennen, verder werd iedere fout direct afgestraft. Aanvallend wist Celeritas zich nog wel staande te houden, de 39 doelpunten tegen geven aan dat er verdedigend het een en ander niet goed ging. Al vanaf het beginsignaal was het Volendam dat de wedstrijd dicteerde en met een 20 - 16 voorsprongde rust in ging. Een zelfde spelbeeld na rust, met een sterk Volendam en Celeritas dat ondanks alle pogingen niet kon verhinderen dat dat de thuisploeg verdiend won met 39 -32. Zondag komt Gemini uit Zoetermeer in Bunnik op bezoek, dit team bezet de 3e plaats, bij verlies zakt Celeritas af naar dan een bedenkelijke plaats en gaat zich aansluiten bij de groep in de onderste regionen.