Nieuwe wandelgroep wandel mee met Gerard

26 januari 2020 om 16:33 Activiteiten Deel je nieuws

Gerard van Duin is een van de vrijwilligers van de wandelsite.nl organiseert nu ook eigen routes en wandelgroepen. Wandelen is gezond en lange afstandswandelingen zijn nog beter voor de gezondheid. Een van de wandelingen start op vrijdag 31 januari om 11.00 uur vanuit het Wapen van Odijk. We lopen dan langs het jaagpad naar de bossen van Amelisweerd en weer terug. De kaartlezer loopt voorop u kunt gewoon achtloss maar in eenrdelijk tempo meelopen. We komen leuke onderdelen tegen zoals fort Rhijnauwen van de waterlinie route uitgeroepen tot Unesco erfgoed . Het eigen wandelprogramma komt te staan op de website van Gerard zelf  www.wandelen.jouwweb.nl  Daar kunt u zich ook opgeven voor de wandelingen. Ik vraag een euro per deelnemer voor het leiden en organiseren van de wandeling. Voor het overige zijn drankjes en eten voor eigen rekening. Later komen ook wandelarrangementen op de website te staan.

Op het mogelijk programma komen Floris V pad, Limes route onderdelen, Waterlinie pad, Utrecht pad, Klompenpaden, Eiland van Schalkwijk, Kaapse bossen, Soesterberg kozakkenput en Zeist, park vliegbasis. Amerongse berg, Rhenen, Alle wandelingen zijn voor wandelaars leuke wandelingen en ik zelf ben een entousiaste loper geworden.

Mijn leukste wandeling was met 29 deelnemers uit het hele land lopen van Odijk naar Amelisweerd en terug, en de Oudjaarswandeling met 22 deelnemers in Park Soesterberg. Heel gezellige groepen en heel veel wandelplezier opgedaan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie