Een feestje voor en na de wedstrijd! SVO Krommerijnstreek

Odijk en Bunnik, voetballen, fluiten en feesten samen!

20 januari 2020 om 12:31 Nieuws Deel je nieuws

Zondag 19 januari 2020, de hervatting van onze voetbalcompetitie!

Tegenstander, het zeer geroutineerde Hercules vrouwen 1, waar we uit met 1-0 verloren in de 93e minuut.  ls we de mentale leeftijd aanhouden van onze keepster aanhouden, lag onze gemiddelde leeftijd vandaag onder de 18 jaar!

We spelen dus eigenlijk met een MO19 team in deze competitie! Des te groter het compliment om deze zeer uitgekiende tegenstander, voor de wedstrijd nog nummer 3 met kampioen aspiraties, achter ons aan te laten lopen.

Wellicht kwam het door de zeer ontspannen sfeer die er was, de aftrap werd namelijk verricht door niemand minder dan de Prinsen Albér en Bright met hun adjudanten van carnavalsverenigingen CV de Leutkikkers en CV De Rijnpinters. Naast voetclubs SV Odijk en Bunnik’73, ook hier dus een mooi voorbeeld van samen kom je verder!

Om het feest compleet te maken, mochten we vandaag in onze nieuwe outfits spelen, die net als onze splinternieuwe trainingspakken de naam van Autobedrijf Gijsbertsen uit Odijk dragen en natuurlijk onze hoofdsponsor Schoonmaakservice Nagel op de achterzijde.

De wedstrijd dan, wij de bovenliggende partij, een prachtige goal van Maike, doe de verdiende 1-0 aantekende. Het massaal aanwezige publiek bleef geboeid kijken, ondanks dat het in de kantine ook behoorlijk gezellig werd. In de rust op het hart gedrukt dat we er nog lang niet waren tegen deze uitgekiende ploeg, snel de 2-0 maken en dan zitten we op rozen.

Helaas viel de goal, na veel kansen voor ons, aan de andere kant en tot overmaat van ramp werd het ook nog 1-2. Maar we hadden nog dik 15 minuten en de uitstekend fluitende scheidsrechter Martin, liet de wedstrijd lekker stevig doorspelen.

Nadat Amy alleen op de keeper al bijna de gelijkmaker had gescoord, viel de goal uit een prachtig schot van Maike hoog in de verre hoek.

Een getergde Sam, kwam los van haar tegenstander en schoot laag in de verre hoek, de keeper ging gestrekt en tikte net nog corner. Rianne achter de bal, hoog voor de pot en wie anders dan Captain Loïs knikte hem meedogenloos in!

We hopen dat er nog wat jonkies bij gaan komen in dit team, de sfeer is erg goed en we zitten in een superleuk competitie! Ook bij onze andere zondagteams vrouwen 1 (2e klasse!!) en vrouwen 2 (4e klasse) kunnen we altijd nog speelsters gebruiken, dus kriebelt het na het lezen van dit verslag en hou je ook van een feestje op zijn tijd?