Drukte in wachtruimte tijdens open dag van Dierenkliniek In de Buurt
Drukte in wachtruimte tijdens open dag van Dierenkliniek In de Buurt Karen van Riel

Open dag dierenkliniek in Odijk groot succes

9 januari 2020 om 11:00 Zakelijk

ODIJK Dierenkliniek In de Buurt verzorgde afgelopen zaterdag een enorm succesvolle open dag. Tientallen baasjes kwamen met huisdier naar de praktijk om kennis te maken met het team, het huisdier te laten fotograferen, te genieten van de versnaperingen of gewoon uit belangstelling.

De middag begon met een welkomstwoord door dierenarts Alexandra van Echtelt- van Mameren en de officiële opening door wethouder A.J. Dekker middels het doorknippen van een lint.

Bezoekers werden vriendelijk welkom geheten met petit-fours en koffie. Daarna werden ze door de uitgebreide praktijk geleid waar de apparaten van het laboratorium, de spreekkamer en tandheelkundige ruimte, de operatiekamer en de röntgenruimte werden getoond.

Voor de dieren was er een gespecialiseerde dierenfotograaf geregeld die een drukke middag beleefde in de benedenverdieping van het voormalig bankkantoor. Ook de kinderen kwamen aan hun trekken doordat de schminker de mooiste creaties maakte. Dierenafbeeldingen waren erg populair bij de vele kinderen.

Dierenarts Alexandra vernam achteraf dat het zo druk was, dat dierenbezitters besloten om toch maar een andere keer terug te komen. Ze blikt terug op een zeer geslaagde middag van Dierenkliniek In de Buurt in Odijk en stelt dat de mensen die teleurgesteld zijn wegens de drukte altijd mogen binnenlopen voor een rondleiding of om een afspraak te maken.

Dierenkliniek In de Buurt opende op 2 december voor het eerst de praktijk nadat afgelopen zomer Dierenartsenpraktijk Krommerijnstreek besloten had te stoppen in Odijk.

www.dierenkliniekindebuurt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie