Handbalmannen van Celeritas totaal van slag

6 januari 2020 om 00:17 Overig Deel je nieuws

De mannen van Celeritas zijn 2020 slecht begonnen, het gaat dan niet alleen om de nederlaag tegen HC. Zeeland uit Zierikzee die werd geleden, maar het vertoonde spel was beneden peil. Op de Celeritas keeper Maarten Bruggeman na  behaalde geen enkele speler een voldoende, zeker als je weet dat de gasten in de degradatiezone verkeren. De openingstreffer was voor Celeritas daarna zijn het steeds de Zeeuwen geweest die aan de leiding bleven en na een kwartier een 4 - 6 voorsprong hadden. Het on overzichtelijke en slordige spel van Celeritas bood geen enkel perspectief op een beter resultaat. In de laatste minuut van de eerste helft scoorde de gasten zelfs tweemaal en gingen met een 7 - 12 voorsprong rusten. Terug uit de kleedkamer namen de gasten het spel weer in handen en bouwden hun voorsprong geleidelijk uit, Celeritas slaagde er niet in om tot goed opgezette aanvallen te komen. Slordige en onzorgvuldige passing en veel balverlies van Celeritas zorgde er voor dat HC Zeeland bij het ingaan van de laatste 10 minuten op een veilige 13 - 19  voorsprong kwam. Ook in de slotfase zag Celeritas geen kans om de gasten te bedreigen, met een 17 - 25 overwinning gingen de Zeeuwen terug naar Zierikzee. Zaterdagavond speelt Celeritas in Zuilen om 21.00 uur tegen het Utrechtse HMS, vooraf aan deze wedstrijd spelen ook de Celeritas dames tegen HMS