Kerstbomeninzameling

23 december 2019 om 12:41 Overig

BUNNIK RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) haalt in januari 2020 kerstbomen op in de gemeenten Baarn, Bunnik, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist. U kunt in het inzamelschema zien wanneer RMN langskomt. Het inzamelschema is te vinden op https://inzamelschema.rmn.nl/ of in de gratis RMN-app.

DE KERSTBOOM AANBIEDEN  Alle versiering, verlichting, slingers en ornamenten moeten uit de kerstboom verwijderd zijn. De boom mag aan de onderkant geen kluit, kruis, pot, bak, of standaard meer hebben. De kerstboom mag maximaal 2.5 meter hoog zijn. Kerstbomen groter dan de maximale lengte neemt RMN niet mee. Laagbouw Woont u in een laagbouwwoning, dan kunt u op de ophaaldag de kerstboom vóór 7.30 uur neerleggen op de plek waar u normaal gesproken de container (kliko) aanbiedt.

HOOGBOUW Als u gebruik maakt van een verzamelcontainer, dan kunt u de kerstboom op de ophaaldag vóór 7.30 uur op de stoep neerleggen op 5 meter afstand van de verzamelcontainer.

ALLEEN VOOR ECHTE KERSTBOMEN RMN haalt alleen echte kerstbomen op. Kunstbomen en andere bomen dient u zelf in te leveren bij het recyclingstation. Voor het vervoeren van de overige bomen kunt u op afspraak een aanhangwagen lenen van het dichtstbijzijnde recyclingstation.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie