kerstsamenzang odijk - kom je meezingen?

4 december 2019 om 11:36 Muziek Deel je nieuws

De twee koren van de Nicolaaskerk, Multiple Voice en Vox Odicensis, aangevuld met zangers van het Witte Kerkje, verzorgen op zondag 15 december de jaarlijkse Odijkse Kerstsamenzang. De bijeenkomst is in de Nicolaaskerk in Odijk, St. Nicolaaslaan 1, begint om 18.00 uur en zal ongeveer een uur duren. De toegang is gratis.

Naast bijdragen van de koren zullen met elkaar veel bekende kerstliederen worden gezongen. Alle kinderen kunnen met een lichtje bij het begin een rondgang door de kerk maken en mogen meezingen met de kinderen van de kidskerk en het Witte Kerkje. De (samen)zang staat o.l.v. Joep de Cloet en Irina Boronjenkova speelt piano. Ter afwisseling worden drie Kerstgedichten voorgedragen en het Kerstverhaal verteld.

Na afloop is iedereen uitgenodigd om onder het genot van een drankje de prachtig aangeklede kerststal van kunstenares Thea Lammers te bezichtigen.

 

Tanzania-artikelen

Voor en na de Kerstsamenzang kunnen (kerst)artikelen uit Tanzania worden gekocht. De opbrengst hiervan gaat naar het Tanzania-project van dorpsgenoot Ton Kreeftmeyer.

 

Komt samen in kerststemming door mee te zingen in de Nicolaaskerk van Odijk!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie