verteller en presentator Geerten van Gelder
verteller en presentator Geerten van Gelder Zeist Vertelt

Vertelcafé Zeist 13 december 2019

25 november 2019 om 21:05 Uitderegio Deel je nieuws

Verhalen verbinden, verhalen betoveren, verhalen verwarmen.

Op vrijdag 13 december vindt alweer het derde Vertelcafé Zeist van dit seizoen plaats. In de donkere dagen voor de Kerst bent u weer van harte uitgenodigd u te komen warmen aan ontroerende, spannende en grappige verhalen van onze vertellers.

Deze avond zullen vertellers Ronald van Gemeren, Vincent Wibier, Bastiaan de Zwitser, Imke Abbas, Margreet Maats en Anneke Brandt u meenemen op reis door uw verbeelding. De muzikale omlijsting van de avond is in handen van duo Banus & De Ridder. Uw gastheer is Geerten van Gelder.

Het Vertelcafe vindt plaats op onze vertrouwde thuisbasis: het Torenlaantheater aan de Torenlaan, de zaal van het Zeister Mannenkoor. De deur staat vanaf 19.30 uur voor iedereen open. Het programma begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 22:15 uur.

De toegang is gratis. Wel gaat er een hoed rond voor een vrijwillige bijdrage voor de huur  van de zaal. Denk aan bijv. 2 of 5 euro pp.  En heeft u geen contant geld bij de hand, ook met uw bankpas kunt u nu een gift geven. Kom, luister en geniet.

Voor meer informatie: Ronald van Gemeren, telefoon 06-28845176 of via zeistvertelt@gmail.com

Heeft u de smaak van verhalen te pakken? Noteer dan ook alvast de volgende data voor 2020 in uw agenda: 7 februari, 15 maart, 3 april, 6 juni, 12 september, 10 oktober en 27 november. Tijden, locaties en omschrijvingen verschijnen te zijner tijd in dit blad en in de lokale media.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie