Handbalmannen Celeritas stellen teleur

24 november 2019 om 23:02 Overig Deel je nieuws

Zondag togen de mannen van Celeritas naar Berkel en Rodenrijs om hun wedstrijd in de 8e competitieronde te spelen tegen de Meeuwen. Deze tegenstander stond met Celeritas op de gedeelde 3e plaats, zelfs het doelsado was op één doelpunt na gelijk, een reden om een spannende wedstrijd te verwachten. Dit was in de eerste helft ook het geval, de ploegen gaven elkaar niets toe en het score verloop ging om en om. Toen er werd gerust was de stand 14 - 13 voor de thuisploeg. Direct na rust raakte Celeritas volledig van slag, na ruim een kwartier keken de mannen uit Bunnik tegen een achterstand van 9 doelpunten aan. Door met wat meer risico te gaan spelen en de nadruk te gaan leggen op de snelle tegenaanval kwam Celeritas terug in de wedstrijd. De resterende tijd was echter niet voldoende om de opgelopen achterstand goed te maken. Het waren de Meeuwen die met een verdiende 30 -26 overwinning de punten opeisten.    Zondag komen de studenten van de Amsterdamse Universiteit naar Bunnik, de wedstrijd tegen US 2 begint om 14.00 uur