Zeister Mannenkoor
Zeister Mannenkoor Zeister Mannenkoor

Kerstconcerten Zeister Mannenkoor

24 november 2019 om 09:37 Podiumkunsten

ZEIST Het Zeister Mannenkoor geeft dit jaar een tweetal Kerstconcerten. Deze concerten vinden plaats op donderdagavond 19 december a.s. in de Sint-Barbarakerk aan de Stationsweg in Bunnik en op vrijdagavond 20 december in het "witte kerkje" van de Evangelische Broedergemeente aan het Zusterplein 12 in Zeist. Beide concerten beginnen om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur.

Op het programma staan naast een mengeling van prachtige Engelse en Amerikaanse Christmas Carols, ook bekende werken van onder andere Berlioz, Saint Saëns, Mozart en Händel. Tevens kan men genieten van een viertal intermezzo's van componisten als Caccini en Purcell. Ook zal het publiek weer bij dit concert worden betrokken. Aan de concerten wordt medewerking verleend door sopraan Sabine Kirsten en trompettist Peter van Dinther. Wim Brunsveld zal het orgel bespelen. Tijdens het concert in Bunnik zal de burgemeester, de heer R. van Bennekom zijn medewerking verlenen, terwijl aan het concert in Zeist de beschermheer van het koor, burgemeester drs. J.J.L.M. Janssen, traditie getrouw weer een bijdrage zal leveren. Het koor wordt ondersteund door de vaste pianiste, Danielle Kok. De algehele leiding is in handen van de koordirigent Arie Perk.

Kaarten voor beide concerten zijn online verkrijgbaar vanaf 29 november a.s. vanaf 12.00 uur via: www.zeistermannenkoor.nl (link: kaartverkoop)

Voor het concert in Bunnik op 19 december zijn tevens kaarten verkrijgbaar bij Boekhandel Van Ravenswaay, Van Hardenbroeklaan 20-26; en voor het concert in Zeist op 20 december bij de Zeister Muziekschool (middaguren). Indien nog beschikbaar op de avond van het concert bij ingang van de zaal.

Op 16 januari gaat het Zeister Mannenkoor van start met een koorproject met Russische & Opera-liederen.Het einddoel is een Voorjaarsconcert op zaterdag 18 april in de Kerk van de Evangelische Broedergemeente Zeist. Deelname is gratis! Geef je op, kom naar de repetities op de donderdagavond en zing mee met dit mooie concert! Aanmelden via: secretariaat@zeistermannenkoor.nl (na aanmelding ontvang je per mail oefenmateriaal in de vorm van YouTube-video's om thuis te studeren)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie