Het Snuffelhonk iets korter open, maar blijft volop doelen steunen

20 november 2019 om 22:32 Winkels Deel je nieuws

Het Snuffelhonk in Odijk zal voortaan iets kortere openingstijden kennen. Om de goede kwaliteit van de spullen in de winkel en een mooie inrichting te verzekeren is veel tijd nodig van een grote groep vrijwilligers. Soms wordt het wat krap, zeker als vrijwilligers met ziekte uitvallen. Daarom is besloten tot een beperkte aanpassing van de openingstijden.

De nieuwe tijden zijn:

Maandag: alleen inbrengen: 9 – 15 uur
Dinsdag: alleen inbrengen: 9 – 15 uur
Woensdag: winkel open en inbrengen: 12 – 15.30 uur
Donderdag: winkel open en inbrengen: 14 – 16.30 uur
Zaterdag: winkel open en inbrengen: 10 – 13 uur.

Op vrijdag en zondag is de winkel gesloten en kan men ook niet inbrengen.

Als u komt inbrengen, meldt u zich dan bij de grijze deur naast de winkel. Op maandag en dinsdag moet u daar even aanbellen. Let u bij het parkeren er alstublieft op, dat u de auto niet op of voor de oprit van onze buren zet, ook niet heel even! Dat kan echt niet.

Al dat harde werk van al de vrijwilligers is niet voor niets. Met de inkomsten van Het Snuffelhonk zijn het afgelopen jaar weer vele doelen ondersteund. Meestal worden doelen op het gebied van monumentenonderhoud, of natuur en milieu ondersteund, zoals de torenspits en uurwerkverlichting van de Katholieke Kerk in Werkhoven, het Witte Kerkje te Odijk, de klokkentoren van het voormalige klooster Samaya in Werkhoven en een nachthok bij kinderboerderij Dier en Wei. Daarnaast wordt steun gegeven aan speelveldjes en groenstroken, zoals aan de Hendrik van Hoornelaan en de Fluitekruid te Odijk. Ook werden enkele AEDs in Bunnik en Odijk gesponsord. Tenslotte waren er nog doelen die eigenlijk min of meer buiten onze doelstellingen vallen, zoals het ’50-dingenboekje’ van de Stichting Buitenmakelaar, schoolshirts voor de Beurthonk en het dagje uit van de Zonnebloem.

Wilt u zelf als vrijwilliger aan de slag in Het Snuffelhonk en gezelligheid mengen met een nuttige bijdrage aan de maatschappij? Meldt u zich dan tijdens openingstijden van de winkel bij de dienstdoende coördinator.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie