Celeritas mannen stellen gelijkspel veilig in de laatste minuut

17 november 2019 om 21:52 Overig Deel je nieuws

Het nog steeds door blessures getroffen mannen team van Celeritas kreeg het op gelijke hoogte staande Drechtsteden op bezoek. In het begin leek Celeritas volledig onder de voet gelopen te gaan worden, in zeer korte tijd keek de ploeg tegen een 1 - 5 achterstand. Het herstel volgde al snel en Celeritas wist bij 5 - 5 op gelijke hoogte te komen, daarna volgde er een gelijk opgaande wedstrijd met bij rust een 15 -14 voorsprong voor Celeritas. De tweede helft werd er niet leuker op, het spel werd fysieker en een enkele keer ontstonden er momenten die ontoelaatbaar waren. Een van de spelers van Drechtsteden werd met een directe rode kaart weggestuurd, terwijl hun keeper door de scheidsrechter hiervoor werd gespaard. Dit soort handbal ligt Celeritas niet met het gevolg dat zij halverwege de tweede  helft tegen een achterstand van           4 doelpunten aankeken. De mannen uit Bunnik wisten zich op tijd zich te herstellen, in de laatste minuut van de wedstrijd brachten zij de stand op 27 - 27, in de resterende secondes gaven zij dit gelijke spel niet meer uit handen. Zondag  gaan ze naar Berkel en Rodenrijs waar De Meeuwen hun zal zijn.