Een speciale camera maakt een 'warmtescan' om te zien waar een woning energie lekt (archief)
Een speciale camera maakt een 'warmtescan' om te zien waar een woning energie lekt (archief) Cor Hofstee

Informatieavond Duurzaam wonen; start groepsaankoop zonnepanelen en brainstorm over isoleren

15 november 2019 om 12:58 Natuur en milieu

ODIJK Wilt u weten wat u allemaal kunt doen om uw huis te verduurzamen? Op dinsdag 26 november bent u van harte welkom bij de informatieavond over duurzaam wonen. De avond wordt georganiseerd door de Energie Coöperatie Bunnik (ECB) in samenwerking met de gemeente. Deze avond is ook de officiële start van de actie voor de groepsaankoop van zonnepanelen die vanuit de ECB is georganiseerd.


De avond start met een markt waar een aantal bedrijven hun producten voor het verduurzamen van een woning aanbiedt; bijvoorbeeld HR++- glas, woningisolatie, warmtepompen maar ook advies over hoe u energie kunt besparen.

ECB geeft u informatie over de actie voor groepsaankoop van zonnepanelen. Het aanbod van vijf leveranciers uit de regio is met elkaar vergeleken op prijs en kwaliteit. Hieruit is één bedrijf geselecteerd. U kunt zich ook nu al via  www.energiebunnik.nl/groepsaankoop-zonnepanelen opgeven voor een vrijblijvend aanbod.

Er is een presentatie over de duurzame verbetering van een jaren zestig woning. En u vindt informatie over subsidieregelingen en over de plannen die de gemeente maakt voor duurzame warmte in de wijken. De avond wordt afgesloten met een brainstorm 'Bunnikse buurten samen isoleren'.

De avond start met in inloop en markt vanaf 19:30, de presentaties zijn van 20 tot 21 uur, de brainstorm 'Bunnikse buurten samen isoleren' van 21:15 tot 21:45 uur. Locatie is het Gemeentehuis, Singelpark 1, Odijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie