Inloopavond woningbouwontwikkeling Molenweg 22-30 Bunnik

13 november 2019 om 16:23 Nieuws Deel je nieuws

Op woensdag 27 november a.s. organiseren we een inloopavond voor omwonenden over de plannen voor de woningbouwontwikkeling aan de Molenweg 22-30 in Bunnik. Op dit moment voorziet de locatie in o.a. (voormalig) autogarage, tankstation en winkel.

Deze bijeenkomst vindt plaats in Locatie 78 te Bunnik (adres: Burgemeester van de Weijerstraat 78 te Bunnik). U bent van harte welkom tussen 18.30 en 20.00 uur.

Tijdens de informele bijeenkomst zal er door Van Wanrooij Projectontwikkeling getoond worden hoe woningbouwontwikkeling op hoofdlijnen uit komt te zien en er is gelegenheid om vragen te stellen.

De ontwikkeling voorziet in de sloop van de huidige panden en de realisatie van 24 (huur) appartementen met parkeergelegenheid, passend binnen de kaders van het Bestemmingsplan Dorp Bunnik (2012).

Indien u gebruik maakt van deze uitnodiging stellen wij het op prijs als u zich per e-mail aanmeldt o.v.v. uw naam en adres via anouk.hendriks@vanwanrooij.nl of telefonisch op 073-5340417.

Geïnteresseerden in een (huur) appartement worden op een later moment apart uitgenodigd voor een bijeenkomst en worden tussentijds op de hoogte gehouden via een online nieuwsbrief.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over deze ontwikkeling kunt u zich inschrijven op: www.molenweg22-30.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie