Het inzamelschema van RMN voor volgend jaar is vanaf 1 december beschikbaar
Het inzamelschema van RMN voor volgend jaar is vanaf 1 december beschikbaar RMN

RMN inzamelschema 2020

1 november 2019 om 09:32 Overig

BUNNIK Inwoners van de gemeente Bunnik kunnen vanaf 1 december 2019 hun inzameldagen voor 2020 bekijken via www.inzamelschema.rmn.nl, of in de gratis RMNapp. Na het invoeren van postcode en huisnummer zien zij dan direct de eerstvolgende ophaaldagen voor het betreffende adres.

Daarnaast kunnen inwoners via www.inzamelschema.rmn.nl, de kalender importeren in hun eigen Outlookagenda, een jaaroverzicht als PDF downloaden en eventueel printen.

Een melding ontvangen wanneer welke container aan de weg moet? Dit kan als inwoners de gratis RMN-app downloaden. In de app is te zien wanneer de eerstvolgende ophaaldagen zijn voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT), plastic verpakkingsmateriaal, metaal (blik) en drankenkartons (PMD), papier en restafval. Wie dat wil kan zich aanmelden voor een herinneringsbericht. Inwoners ontvangen dan een melding wanneer welke container (kliko) aan de weg moet. In de app vinden inwoners bovendien snel alle praktische informatie die zij nodig hebben, zoals de openingstijden van het recyclingstation en kunnen zij opzoeken welk afval waar hoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie