Logo Stichting Alzheimer NL
Logo Stichting Alzheimer NL Rob Roovers

Stichting Alzheimer Collecteweek 4 t/m 9 november

20 oktober 2019 om 23:40 Maatschappelijk Deel je nieuws

Altijd aandacht voor Alzheimer

Ook dit jaar heeft het Alzheimer Nederland aan aandacht niet ontbroken. Alzheimer Nederland is blij met deze aandacht. Het geeft ons de kans om aan een groter publiek te vertellen over het belangrijke werk dat Alzheimer Nederland doet. En we hebben de steun van de Nederlandse bevolking hard nodig.

 

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. We werken aan een wereld waarin perspectief kan worden geboden, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen, we meer aandacht hebben voor elkaar en waarin we steeds dementie vriendelijker worden.

 

De collecteweek is een prachtig moment om hier aandacht aan te geven, daarom roepen wij u op om een stukje met ons mee te lopen.

Alzheimer Nederland zoekt collectanten

Helpt u mee om dit jaar minstens zoveel op te halen voor een toekomst zonder dementie?! Wilt u in 2019 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee; we kunnen alle steun goed gebruiken. U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of rechtstreeks bij de lokale organisator Rob Roovers (06-23070311; r.c.roovers@gmail.com).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie