Afbeelding
Tania van den Berghen via Pixabay

Verlies Volleybalheren VC Kromme Rijn Odijk

18 oktober 2019 om 14:10 Volleybal

ODIJK De mannen van VC Kromme Rijn speelden afgelopen donderdagavond in Utrecht tegen Switch. Al snel bleek dat de winst er niet in zat tegen deze opponent.

In de nieuwe sporthal Nieuw Welgelegen wordt op de 4e verdieping gespeeld. De warming up begint dan ook met 4 trappen oplopen. Coach Gerard begon met het basisteam in de 1e set. Die bleken geen potten te kunnen breken met 25–13 setverlies. In set 2 kwam Wouter binnen de lijnen en het tegenspel werd steeds beter. Maar wederom setverlies. In set 3 werd Wiebe op de buitenaanval gezet en dat bleek een goede zet van de coach. Maar de servicedruk en harde aanvallen waren VCKR toch te machtig. In de 4e set verving Peter vaste "setter" Arno. Het spel werd steeds beter maar ook set 4 ging met 25–18 naar Switch. De conclusie na afloop was dat ze de avond tegen de onbetwiste kampioenskandidaat hebben gespeeld. De 4–0 verliespartij mag dan ook niet als schande worden gezien.

De heren Nevobo spelen hun volgende wedstrijd op 31-oktober thuis in Odijk voor de bekencompetitie tegen RVN uit Nieuwegein. Mooie gelegenheid om weer vol voor de winst te gaan.

VC Kromme Rijn biedt volleybal voor alle leeftijden en elk niveau. Van jong tot oud, van recreant tot competitiespeler. Kijk op www.vckrommerijn.nl .

Inlichtingen via 06–5100 0187. Of mail naar secretaris@vckrommerijn.nl .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie