Logo 70 jaar
Logo 70 jaar Zonnebloem Odijk

De Zonnebloem viert 70ste verjaardag.

17 oktober 2019 om 13:44 Verenigingen Deel je nieuws

Op donderdag 31 oktober a.s. zijn meer dan 550 (!) deelnemers en vrijwil­ligers van verschillende afdelingen van de Zonnebloem uit de regio Rijn & Heuvel (Kromme Rijngebied en Utrechtse Heuvelrug) te gast in theater De Flint te Amersfoort.

Ná de koffie/thee met petitfours geeft het Huistheater een voorstelling van Annie M.G. Schmidt. Tijdens de pauze – onder het genot van een drankje en een hapje zal de burgemeester van Amersfoort, de heer L.M.M. (Lucas) Bolsius, de jarige ‘Zonnebloemers’ toespreken.

Deze verjaardagmiddag voor vele deelnemers van De Zonnebloem is mogelijk gemaakt door én de vele vrijwilligers van de afdelingen van De Zonnebloem, negen vrijwilligers en een docent van het Futura College (school voor praktijkonderwijs) te Woerden én sponsoring van het Elise Mathildefonds, PCI Caritas PJ XXIII (De Krommerijnstreek), Koninklijke BAM, Geld voor elkaar, BOVAG, de Rabobank, PCI Caritas St. Maarten (Driebergen, Zeist, Maarn), Vegro en een bijdrage van De Zonnebloem Regio Rijn & Heuvel.

De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking.

Met De Zonnebloem kan meer dan je denkt!

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie