LEZING Thomas von der Dunk, cultuurhistoricus over de Welvaartskloof,

22 februari 2018 om 19:51 lokaal Deel je nieuws

Cultuurhistoricus Thomas von der Dunk komt tijdens de bijeenkomst en persconferentie van de Humanistische Beweging Nederland een lezing geven over de welvaartskloof, het verschil tussen mensen in armoede en de rijkere. Het mag toch wel genoemd worden ? De lezing van vrijdagavond 2 maart vangt aan om 19.00 uur zaal open 18.30 in het Wapen van Odijk gelegen aan de Meent en op zaterdagmiddag 3 maart aanvang 16.00 uur in Locatie 78 Burg Weyerstraat Bunnik. Tevens vindt er een optreden plaats van mr Bob Dylan - Harry Loco sixties music, en presentaties van de Humanistische Beweging over de nieuwe mensenrechtenactie, want voor mensen in armoede komen de mensenrechten in de knel aldus de laatste rapportage van het College van Mensenrechten. Voorts is er mogelijkheid voor een Open Podium voor singer songwriters en vindt er een lezing plaats van Ab Blaas van het Humanistisch Verbond regio Kromme Rijn/ Utrecht

De toegang is gratis gehouden, u rekent uw consumpties zelf af aan de bar, er wordt gecollecteerd voor de mensenrechtenactie.

De mensenrechtenactie wordt momenteel ondersteund door twee gespeciliseerde advocatenkantoren kantoor Prakken Amsterdam en de Fischer Groep uit Haarlem, alsmede het Nederlands Juristen Comite Mensenrechten en PILP. Voorts door mw. Lia van Doorn lectoor Sociale Innovatie Hogeschool Utrecht.

Belangengroepen en een ieder die te maken heeft met schuldhulpverlening, ex dakloos is geweest en geen opvang heeft gekregen van de Gemeente, belaagd wordt door deurwaarders die de actie mee willen steunen kunnen de website bezien www.humanistische-organisatie-nederland.nl en zich melden via de email humaanlokaal@gmail.com.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie