Goude Routepijl
Goude Routepijl Recreatie Midden - Nederland

Vind de gouden routepijl!

13 oktober 2019 om 10:43 Recreatie

Ontdek het wandelnetwerk in de oktober wandelmaand

UTRECHT Oktober is dé wandelmaand, de bomen kleuren goudgeel en de paddenstoelen schieten uit de grond. Tijd om lekker naar buiten te gaan en te genieten van een mooie herfstwandeling. Tijdens deze wandelmaand brengt het Routebureau Utrecht het wandelnetwerk in Utrecht extra onder de aandacht met de winactie: vind de Gouden Routepijl. In het wandelroutenetwerk zitten 5 gouden routepijlen verstopt. Wie er een vindt, maakt kans op een mooi wandelpakket t.w.v. €100.

WANDELNETWERK UTRECHT Het Wandelnetwerk Utrecht ligt in het westen van de provincie en beslaat het Groene Hart en Utrecht-midden. Het netwerk bestaat uit 1100 kilometer wandelpaden die door knooppunten met elkaar verbonden zijn. Je herkent het wandelnetwerk aan de oranje schildjes met blauwe cijfers en pijlen. Met het wandelnetwerk stel je eenvoudig zelf een route samen of je kiest één van de vele thematische wandelroutes op RoutesinUtrecht.nl.

DE GOUDEN ROUTEPIJL Het Routebureau Utrecht daagt inwoners en bezoekers uit dit najaar eropuit te gaan en al wandelend op zoek te gaan naar de gouden routepijlen. Wie een van de gouden pijl vindt, kan een selfie maken en deze delen op Facebook of Instagram onder vermelding van de tag @RoutesinUtrecht en met de hashtag #jebentzobuiten.

Alle info over de winactie, tips en hints vind je op RoutesinUtrecht.nl/winactie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie