Round Robin boekjes
Round Robin boekjes Ingrid Grutters-Korenromp

Round Robin: nieuwe ronde start in oktober

10 oktober 2019 om 10:49 Mensen Deel je nieuws

Kijk je naar buiten, dan denk je vast: ik ga de tuinstoelen vast opbergen… de herfst heeft zijn intrede definitief gedaan! Maar niet getreurd: het is ook weer tijd om weer iets creatiefs te gaan doen, lekker binnen, bij een kop warme thee. Tijd dus voor een nieuwe ronde Round Robin!

De Round Robin is een doorgeefproject waarbij een soort ‘vriendenboekjes-van-blijvende waarde’ rondreizen in een vaste groep. Iedere deelnemer start met een eigen blanco schrift. Elke drie weken vul je een aantal pagina’s in het boekje van een ander naar eigen inzicht: met tekst, foto, tekening, knipsels, een recept, alles naar eigen inzicht en inspiratie.

Inmiddels zijn er twee doorgeefrondes afgerond. Vorig jaar oktober startte de eerste. Initiator Ingrid Grutters-Korenromp: “Toen ik over het Round Robin-project hoorde, wist ik meteen: dit wil ik ook in ons dorp! Ik vond het spannend om te starten omdat ik niet wist of anderen net zo enthousiast zouden zijn als ik. Het is geweldig om te merken dat er zich zoveel mensen hebben aangemeld om mee te doen. Het is ook zo fantastisch om te zien wat mensen voor elkaar maken.” 

Naast de mooie en inspirerende bijdragen heeft het project ook een sociale kant. “Er zaten mensen in ons groepje die ik niet kende. Doordat ik zag wat ze maakten en las wat ze schreven heb ik ze op een heel speciale en persoonlijke manier leren kennen.”

Vanwege het succes van de vorige rondes start 27 oktober 2019 een nieuwe ronde. Er is plaats voor nieuwe deelnemers. Dus: gun je jezelf meer tijd voor creativiteit en inspiratie, en vind je het leuk om dat met een groep te delen? Doe mee!

Je kunt je aanmelden tot 20 oktober.

Een uitgebreide informatiefolder kun je downloaden via: 

http://nicolaaskerkodijk.nl

of aanvragen via: vitaliteit.nicolaaskerkodijk@gmail.com.

Op dit adres kun je je ook aanmelden. Welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie