Kromme Rijn Concert met Fancy Fiddlers

30 september 2019 om 09:35 Overig

BUNNIK Aanstaande zondag treden de Fancy Fiddlers opnieuw op in de serie Kromme Rijn Concerten. Het strijkersensemble de Fancy Fiddlers, inmiddels een begrip in de klassieke muziekwereld, bestaat uit viool- en cellotalenten in de leeftijd van 6 tot 19 jaar, onder supervisie van de Hilversumse vioolpedagoge Coosje Wijzenbeek. 

De jonge violisten komen uit het hele land wekelijks naar Hilversum voor hun individuele lessen. Daarnaast wordt iedere zaterdag samen met celloleerlingen van collega-docenten in het Conservatorium van Amsterdam intensief kamermuziek gestudeerd in verschillende bezettingen, onder de gemeenschappelijke noemer Fancy Fiddlers. Het programma blijft nog even een verrassing. Wat er wordt gespeeld is niet zo belangrijk; het gaat er vooral om hoe ze spelen.

Zoals gewoonlijk houdt muziekhistorica Alice van Rossem een lezing in de Witte Huisjes achter de kerk, van 13.45 tot 14.45 uur. Daar is tevens een reservering voor in de kerk. Entreeprijs: 10 euro per persoon. Kinderen beneden de 18 jaar en studenten hebben vrije toegang.

Voor meer informatie: www.krommerijnconcerten.nl en www.fancyfiddlers.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie