Fort bij Vechten
Fort bij Vechten Fort bij Vechten

Geluids- en verkeermaatregelen tijdens HRFST Festival in Bunnik

27 september 2019 om 07:00 Overig

BUNNIK Op zaterdag 5 oktober vindt opnieuw HRFST Festival plaats op Fort Vechten in Bunnik. De openingstijden van het festival zijn die zaterdag van 14:00 - 23:00 uur.

De organisatie heeft alle zaken rondom het festival zorgvuldig besproken met gemeente, de locatie en hulpdiensten. Ten aanzien van het geluid geeft de organisatie aan: ,,Als organisatie doen we er alles aan om u als omwonende van overlast te ontzien. Dit doen we door de juiste afstellingen en maatregelen te nemen waardoor eventuele overlast tot een minimum wordt beperkt. Ook wordt er tijdens het gehele festival het maximaal toegestane dB-niveau door middel van metingen continue gecontroleerd en gewaarborgd."

VERKEER Gelijktijdig met HRFST Festival, wordt de N411 tussen de Mereveldseweg (Utrecht) en de Van Zijldreef (Bunnik) wegens reconstructiewerkzaamheden afgesloten. De bezoekers van HRFST festival zullen de door Van Mourik gecreëerde omleiding volgen. De HRFST-bebording en verkeersregelaars leiden bezoekers vervolgens naar het festivalterrein.  

Er worden verder geen wegen afgesloten. Wel kan het zijn dat de verkeersregelaars u vragen even te wachten met doorrijden om een veilige oversteek voor fietsers en bezoekers te voet te creëren. Men vraagt hiervoor om uw begrip.

XSENSE doet er alles aan om een goed evenement neer te zetten voor zowel de bezoekers als voor de direct omwonenden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie