Percussie instructeur Adrie van Werd
Percussie instructeur Adrie van Werd Constantia

Nieuwe percussieinstructeur voor Constantia Werkhoven

17 februari 2018 om 13:23 lokaal Deel je nieuws

Na een selectieronde en een proefdirectie is vrijdag 16 febuari jl., Adrie van Werd (54) uit Gorinchem aan de slag gegaan als Constantia's nieuwe percussie instructeur.

Na zijn studie slagwerk aan het Rotterdams conservatorium kwam Adrie al snel in de theaterwereld terecht waar hij o.a. met Herman van Veen, Simone Kleinsma en Paul van Vliet op tournee ging. Verder speelde hij in tal van musicals en theaterproducties.
Op het ogenblik heeft hij een eigen drumschool te Gorinchem genaamd 'De Drumschool' en geef hij instructie aan slagwerkgroep K.N.A. Nieuwpoort en is hij dirigent bij Graafstrooms Fanfare.

Adrie gaat met Constantia's percussiegroep aan de slag om een mooi programma voor te bereiden welke gepresenteerd zal worden tijdens diversie momenten in het huidige jubileumjaar. Zijn kwaliteiten op het gebied van percussie instructie in combinatie met zijn kennis van de theaterwereld zullen ingezet worden om een modern, afwisselend programma op te zetten met onderscheidende elementen.

Adrie zal ook zorg gaan dragen voor de opleiding van de percussieleerlingen. Binnenkort zal hij starten met een nieuw lesprogramma, speciaal gericht op jonge percussieleerlingen. Zij krijgen een atractief programma voorgeschoteld waarbij direct bij aanvang individuele lessen gecombineerd zullen worden met groepsactiviteiten.

Meer informatie vindt u op www.constantiawerkhoven.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie