OPROEP AAN EX DAKLOZEN UIT DE GEMEENTE BUNNIK

15 februari 2018 om 19:47 lokaal Deel je nieuws

ELKE EX DAKLOZE, DAKLOZE, HULPVRAGENDE AAN SCHULDHULPVERLENING, GEZIN IN ARMOEDE,
Wij starten met twee gespecialiseerde advocatenkantoren zowel individuele schadevorderingen tegen de staat, Gemeente, provincie, deurwaarders, incasso bureau's, woningbouwcoöperaties, zorgverzekeraars, als een collectieve procedure tegen Gemeente Provincie en Overheid.
 Wij vorderen per individuele dakloze per dakloos jaar 100.000 euro bestemd voor de dakloze.
 Deurwaarders,  incasso bureau's , banken, woningbouwcoöperaties, zorgverzekeraars, Gemeentelijke overheden, provinciale overheden en de landelijke overheid plegen op grote schaal mensenrechtenschendingen.Er komen drie mogelijkheden om dit aan de kaak te stellen:.

Momenteel leven 36.000 mensen in Nederland op straat of op campings. Tussen 2009 en 2015 kwamen er volgens het CBS meer dan 13.000 daklozen bij. Meer dan een miljoen mensen hebben onvoldoende inkomsten om de basisbehoeften te bekostigen. - zie rapport armoede en mensenrechten in Nederland. Twee derde van de hulpvragers schuldhulpverlening worden niet door de Gemeenten geholpen. - zie rapport 2018 Nationale ombudsman.Jaarlijks produceert de kantonrechter ruckzichtloos 19.000 uithuis zetting vonnissen. Volgens minima effect rapportage van de Gemeente Stichtse Vecht 2017 heeft een echtpaar met kinderen na invulling van alle noodzakelijke uitgaven uit het basis en restpakket een maandelijks tekort van 118 euro.Dit speelt in elke Gemeente

MAATSCHAPPELIJKE SCHADE;De schade voor de belastingbetaler is jaarlijks 11 miljard volgens het NIBUD.De maatschappelijke schade voor de belastingbetaler werd door Monitor berekend op meer dan 200.000 euro per dakloze

PERSOONLIJKE SCHADE;Het promotie onderzoek van Lia van doorn - een tijd op straat - Hogeschool Utrecht sociale innovatie geeft aan dat dakloosheid een ernstige stressvolle traumatische gebeurtenis is. Gezinnen worden uit elkaar gerukt en daklozen depersonaliseren. Hoe langer men dakloos is, des te moeilijker wordt het om weer het leven een draai te geven.

De persoonlijke schade - waarvoor we aansprakelijkheidsstellingen gaan uitgeven - is berekend op inkomensverlies, psychische schade , verlies van baan, werk, gezin, gezondheid, letselschade is 70.000 euro voor elk jaar dakloosheid. gemiddeld 150.000 euro per dakloze.

Zie website http://www.humanistische-organisatie-nederland.nl


Groep Humanistische Organisatie Nederland KvK  70640467 /

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie