V.l.n.r. Daniel Verbaan (slag gitaar en vocals), Arjan Verbaan (bas gitaar en backing vocals), Patrick Chan (hoofd blèr-geitenbreier), Harold Uittenbosch (lead/solo gitaar), Rob Snel (drums en vocals).
V.l.n.r. Daniel Verbaan (slag gitaar en vocals), Arjan Verbaan (bas gitaar en backing vocals), Patrick Chan (hoofd blèr-geitenbreier), Harold Uittenbosch (lead/solo gitaar), Rob Snel (drums en vocals). Franka Snel

Zondag 8 september dorpsfestival met een Odijks tintje

27 augustus 2019 om 22:51 Evenementen Deel je nieuws


 

Voor de achtste keer wordt dit jaar Odijk Komt Thuis gehouden. Zondag 8 september is er vanaf 15.00 uur weer van alles te doen in Dorpshuis Odijk. Om 15.15 uur Wordt de handdruk van Odijk uitgereikt. Vanaf 15.30 uur is er op het podium muziek. We trappen af met enkele Odijkse muzikanten, na 17.00 uur verwachten wij Henk Westbroek. Bij mooi weer staan we als vanouds buiten, is het minder dan gaan we het Dorpshuis in.

Colin Price en zoon trappen af. Zij zijn ontdekt tijdens het muziekcafé Odijk. Verrassend en hartverwarmend. Daarna is het podium voor BIDS, de band BIDS met Odijkse inbreng die de bezoekers trakteren op bekende covers als opmaat naar het optreden van Jeroen Snel en Loes de Wit en Henk Westbroek. Die zingt eigen nummers en hits van het Goede Doel, hij heeft overigens een speciale band met Odijk, later meer hierover.

Evenals andere jaren draait het om de gezelligheid. Terug van vakantie is dit de gelegenheid weer bij te praten met buren en vrienden. Voor de kinderen is er weer het nodige te doen en als vertrouwd: de toegang is gratis. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd, dus Odijk komt thuis wordt voor alle bezoekers weer een zorgeloze middag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie