The Grand Budapest Hotel

23 augustus 2019 om 14:25 Film Deel je nieuws

The Grand Budapest Hotel’

Check in bij The Grand Budapest Hotel en laat je onderdompelen in deze unieke film van Wes Anderson met een fantastische cast. 

Gustave H., de conciërge van een bekend hotel, blikt terug op zijn excentrieke avonturen met Zero Moustafa, de lobbyjongen die zijn beste vriend wordt. Het grote Oost-Europees hotel blijkt een roerige geschiedenis achter de rug te hebben, en dat is een prima uitgangspunt voor een hoop humor en een bonte stoet aan kleurrijke personages. De film is een lust voor het oog; decors en kostuums zien er uit om door een ringetje te halen.

Gustave H. vertelt over de spectaculaire diefstal & opsporing van een waardevol Renaissance schilderij, over de dodelijke strijd om een familiefortuin, over een wanhopige achtervolging op motoren, in treinen, op sledes & ski's én over een opbloeiende liefde. Dit alles tegen de achtergrond van een drastisch veranderend Europa in de jaren tussen de twee Wereldoorlogen. Een aanrader voor wie houdt van lekker droge humor en scherpe dialogen.

Acteurs: Ralph Fiennes F. Murray Abraham Mathieu Amalric Adrien BrodyWillem Dafoe Edward Norton Bill Murray Jude Law Tilda Swinton Owen Wilson Saoirse Ronan Harvey Keitel Jeff Goldblum

Regisseur: Wes Anderson

Trailer : https://youtu.be/K-TG8fg9ohg

Vrijdag 6 september 2019 om 20.00 uur in de Schoudermantel te Odijk (deur open om 19.30 uur). Kaarten à 6 euro verkrijgbaar bij Slijterij Barrique, Odijk; 't Frietmanneke  Bunnik en bij Bakkerij Doeleman, Werkhoven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie