Bunniks Mooiste wordt op 7 september weer gehouden
Bunniks Mooiste wordt op 7 september weer gehouden Bunniks Mooiste

Bunniks Mooiste 2019

20 augustus 2019 om 11:36 Evenementen

BUNNIK Het leukste hardloopevenement van Bunnik vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 september.

Voor wie dat nog niet gedaan heeft; je kunt je tot 1 september inschrijven via de website. Wil je ook je voornaam op het startnummer, dan moet je je uiterlijk 25 augustus inschrijven.

Ná 1 september kun je alleen nog inschrijven op de dag zelf in de witte huisjes in Bunnik.Ook dit jaar is er de kinderloop met de afstanden 1 en 2 km voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar. De volwassenen kunnen 6 of 12 km lopen door ondermeer het mooie Rhijnauwen. Op de 6 km is er dit jaar de BAM teamloop, waarvoor je met 4-6 mensen je eigen team kunt samenstellen.

De organisatie is al druk bezig met de voorbereiding. Van startpistool tot dranghekken, van springkussen voor de kinderen tot medailles nieuwe stijl, er wordt gezorgd voor ijs- en eettentjes en muziek op het plein en dit jaar is er voor de lopers een bewaakte bagageruimte.

Er hebben zich al weer veel vrijwilligers gemeld om mee te helpen 7 september tot een succes te maken maar we kunnen zeker nog mensen gebruiken. Als je niet zo'n hardloper bent is het erg gezellig om te komen kijken en aan te moedigen.

Het evenement start om 16.30 met een warming up voor de kinderen op het dorpsplein. Zorg dat je op tijd bent om dit sportieve evenement mee te beleven!

Meer informatie vind je op de website: www.bunniksmooiste.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie