Totale off day van Celeritas

11 februari 2018 om 22:33 Sport/sport Deel je nieuws

Dat het een moeilijke opgave voor de mannen van Celeritas zou gaan worden om in Hellvoetsluis van lijstaanvoeder Helius te winnen was vooraf al wel duidelijk, doch dat de nederlaag zo zou uitpakken was niet voorzien. Celeritas begon de wedstrijd zonder enige overtuiging en keek na 10 minuten tegen een 3-1 achterstand aan omdat er te veel kansen werden gemist door slordig spel en het niet afmaken van de opbouw in de aanval. Het maken van maar één doelpunt in die speeltijd is absoluut onvoldoende, dit spelbeeld veranderde de gehele eerste helft niet waardoor er met een 12-4 achterstand werd gerust. Terug uit de kleedkamer toonde Celeritas een ander gezicht, werd schotvaardiger maar de opgelopen achterstand werd niet meer goed gemaakt. Helius was ook in deze helft de betere ploeg en won verdiend met 24-13. Van de nog resterende 5 wedstrijden ontmoet Celeritas nog de nummers 2 t/m 4, te beginnen zondag om 13.30 uur in eigen hal het Utrechtse Leidsche Rijn, op 11 maart volgt dan de uitwedstrijd in Zierikzee tegen Delta Sport.