De organisatie van Werkhoven Loopt!
De organisatie van Werkhoven Loopt! Werkhoven Loopt

Doe mee met Werkhoven Loopt!

4 augustus 2019 om 09:27 Evenementen

WERKHOVEN Op 21 september wordt alweer voor de zesde keer Werkhoven Loopt georganiseerd, het leukste hardloopfeestje van de Kromme Rijnstreek.

Maar wat maakt dit evenement nou het leukste hardloopfeestje? Dat komt door de locatie van de start en de finish. Deze zijn op de knusse Brink, het gezellige middelpunt van Werkhoven. Er zijn kraampjes met lekkere dingen, zoals ijs, pannenkoeken en een drankje. Ook worden er allerlei activiteiten op de Brink georganiseerd. Zo is het voor je fans ook een feestje. Voor de kleine fans zijn er wederom de dames van Partou. Zij zorgen dat je kroost wordt vermaakt terwijl jij werkt aan je sportieve prestatie. En langs de hele route word je aangemoedigd door dorpsbewoners en de verkeersregelaars.

Je kan mee doen aan de 5 of de 10 km. Voor kinderen is er de 1 en 2 km run. Daarnaast is er nog de fanatieke 5 km team run. Heb je op je werk een hardloopgroepje? Loop je in je vrije tijd een paar kilometer of ben je net gestart met hardlopen met je kind? Schrijf je in. Dit motiveert om je einddoel te halen.

Online inschrijven kan tot en met 15 september. Kinderen zijn bij voorinschrijving verzekerd van een medaille. De inschrijving kan via Schrijf mij in! en de betaling gaat veilig via iDEAL.

Wist je trouwens dat Partou, naast de zorg voor de kleine fans, ook een eigen hardloopteam heeft samengesteld? Zij laten zich sponsoren en alle donaties komen ten goede aan stichting Het vergeten kind. Meer informatie lees je op de website. Op www.Werkhovenloopt.nl staat het volledige programma van de dag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie