Afbeelding
entertainment

5 tips voor leuk entertainment op jouw feest of evenement

14 juli 2019 om 08:19 lokaal

Heb je een leuk feest of evenement op de planning staan maar ben je nog op zoek naar het juiste entertainment? Erg belangrijk natuurlijk. Hoewel je gasten zich onderling best zullen vermaken is wat entertainment van buitenaf altijd goed om net dat beetje extra sfeer te creëren en er werkelijk een onvergetelijk evenement van te maken. We hebben dan ook een aantal leuke ideeën voor je verzameld.

1. Speciaal ontvangst
Schakel de diensten van een butler in om je gasten op ludieke manier te ontvangen; eventueel zelfs over de rode loper. Je kunt alle bijbehorende entree-items gewoon huren of in een carnavalswinkel kopen. Zo kun je de entree helemaal inrichten zoals jij dat wilt. Zorg in ieder geval dat er iemand paraat staat (een butler of leuke lakei) die je gasten ontvangt, de jassen aanneemt en ze natuurlijk van een glaasje bubbels voorziet.

2. Magie en astrologie
Schakel een goochelaar of helderziende in! Wat is een helderziende? Je kent ze wel, de dames die in de glazen bol kijken of al je overleden familieleden kunnen zien. Je kunt natuurlijk voor een knullige act gaan, maar je kunt ook een echte helderziende inschakelen. Wie weet met wat voor verhalen je gasten thuiskomen. Is een helderziende net iets te veel van het goede? Huur dan iemand in die inzicht kan geven over de toekomst, de horoscopen, of ga voor een leuke goochelaar die voor iedereen een konijn uit de hoed tovert.

3. Workshops en proeverijen
Leg je de nadruk liever op de versnaperingen? Denk dan eens na aan een wijnproeverij, een koffiebar met professionele barista, een bierproeverij of een cocktail workshop. Een goede trainer kan je gasten alles vertellen over de bijbehorende drankjes, leren hoe deze te maken en serveren en natuurlijk ook hoe je ze het beste kunt proeven.

4. Muzikaal entertainment
Je kunt natuurlijk een Spotify afspeellijst opzetten om wat achtergrondmuziek te spelen. Maar is een band niet stukken leuker? Het zorgt gegarandeerd voor leven in de brouwerij en krijgt je gasten misschien zelfs zo ver om een dansje te wagen. Geen ruimte voor een band? Schakel dan een DJ in die de favoriete verzoekjes van je gasten kan draaien.

5. Een dansact
Niet iedereen kan of wilt dansen op een feest of evenement. In dit geval kun je natuurlijk ook gewoon andere mensen inschakelen die het wel kunnen. Of ze nu een toffe workshop geven of zelf hun professionele skills tentoonstellen: het zorgt gegarandeerd voor vermaak!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie