De Boskapel gevuld met mooie kinderkleding tijdens de Jippiebeurs
De Boskapel gevuld met mooie kinderkleding tijdens de Jippiebeurs M. Dokkum

Kinderkledingbeurs Jippiebeurs viert 10-jarig bestaan op 10 maart

4 februari 2018 om 12:18 lokaal Deel je nieuws

De Jippiebeurs is jarig. Al 10 jaar is de Jippiebeurs in de Boskapel in Zeist de plek waar honderden ouders de mooiste tweedehands merkkleding voor hun kinderen vinden. Op zaterdag 10 maart vindt de 20e editie van de populaire kinderkledingbeurs plaats in de Boskapel in Zeist.

De betere tweedehands kinderkledingbeurs. Zo staat de Jippiebeurs in Zeist en ver daarbuiten bekend. De Boskapel aan de Laan van Beek en Royen in Zeist vormt al tien jaar het toneel voor de beurs, die twee keer per jaar plaatsvindt (in maart en september). Op de beurs hangt merkkleding in de maten 80 tot en met 170, die door ongeveer 100 mensen wordt ingebracht. Er is op iedere beurs eveneens een kleine selectie aan nieuwe outletkleding vanaf maat 56 te koop. Iedere keer slagen honderden ouders er voor kwalitatieve kleding voor hun kinderen.

Beurssfeer is ontzettend belangrijk
“Bezoekers waarderen de Jippiebeurs niet alleen om het mooie aanbod aan merkkleding maar ook vanwege de sfeer tijdens de beurs”, zeggen organisatoren Floor en Melanie. “Iedere beurs krijgen we van verschillende mensen te horen dat ze het zo fijn vinden dat alle kleding op maat geselecteerd op de rekken hangt. We schenken ook altijd koffie en thee en ook voor de kinderen is er iets lekkers. We vinden het belangrijk dat iedereen op zijn gemak kan shoppen. De beurs is dan ook vier uur lang ‘open’: van 09.00 uur ’s ochtends tot 13.00 uur ’s middags.”

Zonder hulp geen beurs
De organisatoren zijn de vele vrijwilligers die vaak al jarenlang komen helpen met het op- en afbouwen zeer dankbaar. “Zonder hen zou het niet mogelijk zijn om het grote aantal kledingstukken te verwerken. Meestal brengen rond de 100 personen kleding in. Dat betekent dat we vaak tussen de 5.000 en 8.000 kledingstukken en schoenen in het assortiment hebben. We kunnen dus altijd extra handen gebruiken! Dus wil je helpen om de Jippiebeurs een succes te maken, geef je dan op via onze website.”

De Jippiebeurs vindt zaterdag 10 maart plaats van 09.00 tot 13.00 uur. De beurslocatie is de Boskapel aan de Laan van Beek en Royen 45A in Zeist. De toegang is gratis en er kan via PIN betaald worden. www.jippiebeurs.nl

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie