Met de trein op naar Via Gladiola.Dit Baarnse echtpaar pakte vanochtend in Baarn de trein om naar de vierdaagse in Nijmegen af te reizen.Een broer en schoonzus, welke elkaar ooit hadden ontmoet op de Nijmeegse  vierdaagse, worden opgezocht in de menigte.
Met de trein op naar Via Gladiola.Dit Baarnse echtpaar pakte vanochtend in Baarn de trein om naar de vierdaagse in Nijmegen af te reizen.Een broer en schoonzus, welke elkaar ooit hadden ontmoet op de Nijmeegse vierdaagse, worden opgezocht in de menigte. Caspar Huurdeman Baarn

Vierdaagse lopen? Op de koffie met de burgemeester

30 mei 2019 om 17:30 Sport

BUNNIK Over enkele weken is het alweer zo ver. De Vierdaagse van Nijmegen; deze wordt dit jaar gehouden van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juli. Dit jaar wil burgemeester Ruud van Bennekom de deelnemers uit de gemeente Bunnik, die de Vierdaagse uitgelopen hebben, ontvangen op het gemeentehuis in Odijk.

Deze bijeenkomst staat gepland voor woensdag 24 juli a.s. om 19:30 uur. De deelnemers die de 103e Vierdaagse hebben uitgelopen worden uitgenodigd voor de gezellige bijeenkomst die duurt tot ongeveer 21:00 uur. De deelnemers die de Vierdaagse hebben uitgelopen kunnen direct na afloop van de Vierdaagse aan Koos Walrave opgeven of zij bij de bijeenkomst aanwezig zullen zijn. Dit kan via de mail j.g.walrave@kpnmail.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie